Polonya Forum

Polonya hakkında bilgi sahibi insanlar ile bilgi talep eden insanları bir araya getirmek, farklı bakış açılarına sahip insanların buluşmasını sağlayarak Polonya hakkında en doğru bilgi kaynağını sizlere sunmak istiyoruz...

POLONYADAYIZ | Polonya’nın En İyi Eğitim ve Kültür Platformu! Polonya Forum Polonya Eğitim 2021 Polonya’da İngilizce hazırlık eğitimi başvuru tarihleri

• Danışman Ekibi

Moderator
    24 Eylül 2020 saat 17:53

Merhabalar,

Her sene İngilizce hazırlık başvurularının tarihleri aynıdır. 1 dönem veya 2 dönem İngilizce hazırlık eğitimlerinin tarihleri şu şekilde diyebiliriz:

• 1 Dönem İngilizce Hazırlık (ilk dönem): Toplamda ortalama 5 aylık eğitimi kapsar ve Ekim-Kasım-Aralık-Ocak-Şubat aylarında eğitim görürsünüz. Bu tür bir hazırlık için başvuruları her sene Nisan-Ağustos ayları arasında gerçekleşir.
    • 1 Dönem İngilizce Hazırlık (ikinci dönem): Yine toplamda ortalama 5 aylık eğitimi kapsar ve Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında eğitim görürsünüz. Bu tür bir hazırlık için başvuruları her sene Kasım-Aralık ayları arasında gerçekleşir.
    • 2 Dönem İngilizce Hazırlık (ilk ve ikinci dönem): Toplamda ortalama 10 aylık eğitimi kapsar ve Ekim-Kasım-Aralık-Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında eğitim görürsünüz. Bu tür bir hazırlık için başvuruları her sene Nisan-Ağustos ayları arasında gerçekleşir. Öğrencilere önerimiz genellikle 2 dönem hazırlık almalarını öneriyoruz, ancak tek dönem hazırlığın size yeterli olabileceğini düşünüyorsanız ilk dönem veya ikinci dönem de hazırlığa gelebilirsiniz.

Dolayısıyla hangi dönem sizin için uygun ise, verdiğim tarihlerde çekinmeden bize ulaşabilirsiniz ?

Email: info@polonyadayiz.com

İletişim Formu: İletişim Sayfası

Cevap vermek için giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Ücretsiz görüşme için giriş yapmalı veya ücretsiz üye olmalısınız

Zaten giriş yaptıysanız: Sağ alttaki sohbet balonu üzerinden bize hemen yazabilirsiniz.

Tüm iletişim, kayıt ve gizlilik için sitemizdeki sohbet balonu üzerinden yapılır. (Yapay Zeka + Danışman + Hızlı Yanıt).