Polonya'da ev sahibi olma ve oturum izni alma

En iyi Cevap
0
0

Merhabalar,

Polonya Oturum İzni İşlemleri hakkındaki yazımda da belirttiğim gibi; Eğitim, Çalışma, Evlilik gibi nedenleriniz var ise, Polonya Oturum İzni başvurusunda bulunabilirsiniz. Polonya vatandaşı ile evlilik ve Aile birleşimi dışında bir nedeniniz var ise, oturum izni başvurunuzu Türkiye’deki Polonya Konsolosluğundan değil, Polonya’daki valilikler aracılığıyla yapmalısınız.

Dolayısıyla sizin, öncelikle Polonya Vizesi başvurusunda bulunmanız gerekiyor. Dolayısıyla size tavsiyem, öncelikle VFS Global veya Polonya Başkonsolosluğu ile iletişime geçip, durumunuzu net bir şekilde anlatmanızdır. Sizin durumunuza en uygun vize türünü belirledikten sonra, gerekli evrakları toparlayarak başvurunuzu yapmalısınız.

Ayrıca Bkz: Polonya’da Ev Kiralama

Umarım yeterli bilgi verebilmişimdir. Aklınıza takılanları yazmaktan çekinmeyin lütfen 🙂


Bizi sosyal ağlarda da takip etmeyi ihmal etmeyin 🙂

Facebook  // Twitter  //  Google+  //  Instagram  //  Pinterest

  • Bu yorum için yapabilirsin
Gösteriliyor. 1
Senin Cevabın
Misafir olarak soru sormak isterseniz, aşağıdaki formu doldurabilirsiniz ya da yapabilirsiniz.
İsim*
E-mail*
Website