Polonya'da daimi oturum izni için pasaport süresi

Cevaplandı
0
0

Merhaba,

Polonya’ya kalıcı olarak yerleşmeyi düşünüyorum, evlilikten dolayı. Fakat pasaportumun süresi 2018 yılında sona eriyor. Pasaport süresinin bir önemi var mı? Yoksa oturum izni aldığım zaman pasaportla ilişkim tamamen kesiliyor, ihtiyacım kalmıyor mu?

İyi çalışmalar.

  • Bu yorum için yapabilirsin
En iyi Cevap
0
0

 

Merhabalar,

Öncelikle Polonya Oturum İzni aldıktan sonra T.C. Pasaportunuz ile ilişkiniz kesilmiyor ve kullanmaya devam etmek durumundasınız. Normalde Polonya Vize İşlemleri için, en az 6 ay geçerliliği olan pasaporta sahip olmanız gerekiyor. Aynı durum Polonya Oturum İzni İşlemleri için de geçerlidir. Polonya’da Evlilik sonrasında da pasaportunuzu aktif bir şekilde kullanacaksınız (Seyahat, yeni oturum başvurusu.. vs.)

Umarım yeterli bilgi verebilmişimdir. Aklınıza takılanları yazmaktan çekinmeyin lütfen 🙂


Bizi sosyal ağlarda da takip etmeyi ihmal etmeyin 🙂

Facebook  // Twitter  //  Google+  //  Instagram  //  Pinterest

  • Bu yorum için yapabilirsin
Gösteriliyor. 1
Senin Cevabın
Misafir olarak soru sormak isterseniz, aşağıdaki formu doldurabilirsiniz ya da yapabilirsiniz.
İsim*
E-mail*
Website